fbpx Skip to content

Erfaren CNC Operatör/Ställare sökes

Kort om oss

LBY TECH AB består av Ljungby Verktyg, Ljungby Legoteknik samt Ljungby Vattenskärteknik. Vi befinner oss i en kraftig tillväxtfas och vi växer inom alla våra verksamhetsområden.

Vi behöver nu förstärka vår bemanning på vår Legoavdelning och framförallt i vår fräsavdelning. Här arbetar vi med mindre och medelstora inom svarvning och fräsning. Vi har en mycket modern maskinpark och vi har nyligen investerat i flera nya fräsmaskiner. Vi har en stor variation på våra kunder och de produkter vi jobbar med.

Idag är vi 8 anställda och har en årsoms >12milj.

Om jobbet

Du har en flerårig erfarenhet av arbete som CNC operatör. Du skall vara en duktig fräsare och kunna ställa och rigga en maskin. Det är mycket viktigt att du behärskar ritningsläsning och mätteknik. Vi arbetar med Mazatrols styrsystem. Har du inte direkt erfarenhet av detta styrsystem kommer du att erbjudas möjlighet till utbildning.

Som person är du noggrann, ansvarsfull och ödmjuk. Du har en god planeringsförmåga och struktur. Vi kan erbjuda ett mycket variationsrikt och stimulerande arbete med stort ansvar.

Vi är ett företag med vind i seglen och ser fram emot att få in din ansökan.

Tillträde: Omgående
Arbetstid: Dagtid

Kontakta

Mattias Håkansson VD, mattias@lbytech.se, 0372-828 38 med en skriftlig ansökan.

Endast kvalificerade ansökningar kommer att hanteras och besvaras.