fbpx Skip to content

Vi är en komplett leverantör från prototyper, framtagning av fixturer & verktyg till Nollserier och volymproduktion. Vi har tillverkningsresurser i huset för svarvning, fräsning, vattenskärning samt mätteknik.

Vi har en hög automationsgrad i våra moderna maskiner och vi arbetar ständigt på att utveckla våra produktionsresurser och vår personal.

Vår kompetens och kapacitet inriktar sig främst mot tillverkning av detaljer i små och medelstora serier. Vi har en modern maskinpark inom CNC svarvning och CNC fräsning. Vi är vana och har erfarenhet av att jobba i de flesta material.

Vi kan via våra andra verksamhetsområden, Ljungby Verktyg och Ljungby Vattensskärteknik tillverka egna bearbetningsfixturer samt via vattensskärningen ta fram råämnen för vidare förädling i våra svarvar. Vi diskuterar gärna helhetsåtaganden med våra kunder där vi med vår produktionskapaciet kan erbjuda färdiga produkter från tillverkning-produktion-efterföljande bearbetning- montering – Lager.

Vår verksamhet bedrivs idag i egna lokaler med en produktionsyta på ca 1800kvm. Detta innebär att vi har kapacitet att snabbt utöka vår verksamhet då behov uppstår.

Kontakta oss gärna även om ni har behov av lite större serier. Vi kan hjälpa er med förslag på bäst lämpade tillverkningsmetoder.

Läs mer om vattenskärning genom att trycka på knappen nedan.

Läs mer om verktyg, rörbockning och rörbockningsverktyg genom att trycka på knappen här nedan.

Läs mer om legotillverkning genom att trycka på knappen nedan.